onverwacht
veelzijdig &
uitdagend!

Tour de Achterhoek
Van een fanatiek potje sumoworstelen tot heerlijk rondtoeren op een scooter. We hopen met Tour de Achterhoek een verrassend verhuurassortiment voor een scherpe prijs aan te kunnen bieden.

Tour de Achterhoek is een verhuurbedrijf, gelegen aan de rand van Groenlo (gemeente Oost-Gelre) in Gelderland. Nadat het bedrijf is opgezet door Kim Klein Gunnewiek en Toon Pasman, is het sinds 2018 van eigenaren gewisseld. Raijmond Mars en Arjan Mombarg hebben Tour de Achterhoek overgenomen. Naast dat ze eigenaar zijn Tour de Achterhoek, runnen zij ook Free-wheel, het Organisatiebureau in Vorden. 

In Vorden kun je terecht voor volledige arrangement inclusief eten en drinken. Op deze locatie beschikken wij over een gezellige ontvangstruimte en een heerlijk lounge terras. Ook verhuren wij DAF's, kun je rondrijden in de echte Thaise Tuktuk's en hebben we teambuidinggames en leuke arrangementen voor je vrijgezellenfeest zoals de Highlandgames & Expeditie Bronckhorst. 

Wil je hier meer infomatie over: www.free-wheel.nl.

Graag tot ziens! 

Reserveer nu!

Verhuur

Op zoek naar een uniek uitje? Van een fanatiek rondje op de groepsfiets tot heerlijk toeren op scooters, solex of e-funcruiser; bij Tour de Achterhoek kun je voor vele soorten vermaak terecht.

Hapje en een drankje?

Je arrangement compleet maken met een hapje en een drankje? Of zijn deze activiteiten niet helemaal naar je wens? Kijk dan eens op www.free-wheel.nl. Hierop vind je meer informatie over onze locatie en activiteiten in Vorden.

Contact

Vragen, specifieke wensen of een reservering plaatsen? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen met
06 81 443 444.