onverwacht
veelzijdig &
uitdagend!

Verhuur
Op zoek naar vrolijke opblaasfiguren of een uniek uitje in de Achterhoek? Van een fanatiek potje sumoworstelen tot heerlijk rondtoeren op scooters; bij Tour de Achterhoek kun je voor vele soorten vermaak terecht. Hieronder vind je ons complete overzicht.

Wij bieden verschillende verhuur activiteiten aan. Kijk voor ons aanbod hieronder:

Kun je niet kiezen? Sommige activiteiten zijn ook met elkaar te combineren. Voor de mogelijkheden neem contact op via het contactformulier.

E-Funcruisers

Onspannen en geluidsloods door de groene omgeving van Groenlo rijden doe je op de E-funcruiser  Op deze step hoef je niet zelf veel inspanning te leveren door de accu die op de step bevestigd is. Een elektrische step dus! De E-funcruiser gaat ongeveer 25km per uur en heeft een bereik van ruim 40km per volle accu. Langs welke wandelaar scheur jij geluidsloods, steppend met 25km per uur?

Groepsfietsen 

Een gezellig, actief en origineel uitje! Huur onze bijzondere groepsfiets, ook wel familiefiets genoemd, met familie of vrienden en maak een mooie toer door de Achterhoek. Ook zeer geschikt als teambuilding activiteit! De fietsen zijn tevens geschikt voor ouderen of mensen met een beperking. Per fiets is er plaats voor 4 volwassenen en 3 kleine kinderen. We hebben meerdere fietsen, dus ook een groepsuitje boeken is bij ons geen enkel probleem.

Scooters

Heb je een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of wil je een dagje uit met je partner, vrienden of familie? Huur dan eens één of meerdere scooters! Heerlijk vrijuit rondtoeren, volop genieten en lekker uitwaaien op een trendy retro scooter... dat is het gevoel van Tour de Achterhoek! We hebben een groot aantal scooters, dus ook een groepsuitje boeken is voor ons geen enkel probleem.

Solexen
Eén van de populairste activiteiten aller tijden: solex rijden! Een hilarische gebeurtenis waar nog lang over nagepraat zal worden! De toertochten met de solex verzorgen we sinds medio 2016 in samenwerking met een ander solexverhuurbedrijf. Nieuwsgierig geworden naar deze activiteit? Neem gerust contact met ons op door te klikken op de knop 'Reserveer nu'. We nemen je aanvraag dan door met onze samenwerkingspartner en je ontvangt zo snel als mogelijk een reactie.

Sumoworstelen
Sumoworstelen is niet alleen leuk om te doen maar uiteraard ook om naar te kijken. Goed voor een stukje teambuilding bij een georganiseerd teamuitje, maar ook actief en hilarisch tegelijk voor een vrijgezellenfeest of vriendenuitje.  Het doel is om je tegenstander buiten de cirkel te laten lopen of binnen de cirkel op de grond te krijgen. Het is aan jou om op een slimme manier je gewicht te gebruiken. Stap jij uit de ring als een winnaar?

Reserveer nu!

Verhuur

Op zoek naar een uniek uitje? Van een fanatiek rondje op de groepsfiets tot heerlijk toeren op scooters, solex of e-funcruiser; bij Tour de Achterhoek kun je voor vele soorten vermaak terecht.

Hapje en een drankje?

Je arrangement compleet maken met een hapje en een drankje? Of zijn deze activiteiten niet helemaal naar je wens? Kijk dan eens op www.free-wheel.nl. Hierop vind je meer informatie over onze locatie en activiteiten in Vorden.

Contact

Vragen, specifieke wensen of een reservering plaatsen? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen met
06 81 443 444.