onverwacht
veelzijdig &
uitdagend!

Hoge bi
Wilt u even terug denken aan vroeger of iets nieuws beleven wat u nog nooit heb gedaan. Dat kan met onze Hoge bi. De fiets is al bijzonder laat staan er mee rond fietsen door de straten rond om Groenlo. Ongetwijfeld zou u aandacht trekken met het vervoersmiddel en wie weet kunt u het ook nog heel goed aan het einde van de dag. Dus probeer het uit. We horen snel van u.

Tarieven

 

aantal uren tarief per Hoge bi
2 uur 15,00
meer dan 2 uur is op aanvraag

*prijzen kunnen worden overlegt als u met een groot aantal ben. Maximaal 16 personen.

Leeftijdsindicatie: De Hoge bi is voor alle leeftijden.

Bijzonderheden: De Hoge bi is moeilijker te besturen dan een fiets, onderschat het niet.

Met het gigantische voorwiel wordt het fietsen niet makkelijker, er op komen of er af gaan is niet moeilijk maar kan soms wel voor hilarische momenten zorgen. Zon fiets brengt veel aandacht met zich mee en goed voor leuke plaatjes. De Hoge bi is ook goed te combineren met andere arrangementen.

*tip, onderschat het dus niet sommige Hoge bi zijn wat hoger dan andere maar ook daar hebben we aangedacht. Het behoeft enige uitleg maar na een stukje fietsen wordt het helder.

Ons verhuurbedrijf is gevestigd aan de Buitenschans 3 in Groenlo en is zeer goed bereikbaar. 
De plaatsen Aalten, Albergen,  Almelo, Beltrum, Boekelo, Borculo, Bredevoort, Bronkhorst, Delden, De Lutte, Denekamp, Didam, Diepenheim, Dinxperlo, Doesburg, Doetinchem, Eibergen, Enschede, Gaanderen, Gendringen, Groenlo, Haaksbergen, Halle, Harbrinkhoek, Harreveld, 's-Heerenberg, Hengelo, Hengevelde, Holten, Lichtenvoorde, Lievelde, Lochem, Markelo, Neede, Rekken, Rijssen, Ruurlo, Silvolde, Steenderen, Terborg, Tubbergen, Ulft, Varsseveld, Vorden, Vragender, Warnsveld, Winterswijk, Zelhem, Zieuwent en Zutphen liggen bijvoorbeeld op 35 autominuten of minder van onze locatie.

 

Reserveer nu!

Verhuur

Op zoek naar een uniek uitje? Van een fanatiek rondje op de groepsfiets tot heerlijk toeren op scooters, solex of e-funcruiser; bij Tour de Achterhoek kun je voor vele soorten vermaak terecht.

Hapje en een drankje?

Je arrangement compleet maken met een hapje en een drankje? Of zijn deze activiteiten niet helemaal naar je wens? Kijk dan eens op www.free-wheel.nl. Hierop vind je meer informatie over onze locatie en activiteiten in Vorden.

Contact

Vragen, specifieke wensen of een reservering plaatsen? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen met
06 81 443 444.