onverwacht
veelzijdig &
uitdagend!

Sumoworstelen
Sumoworstelen is niet alleen leuk om te doen maar uiteraard ook om naar te kijken. Goed voor een stukje teambuilding bij een georganiseerd teamuitje, maar ook actief en hilarisch tegelijk voor een familiedag of vriendenuitje. De sumopakken zijn gemakkelijk aan en uit te trekken, hierdoor is wisselen tussen tegenstanders erg makkelijk en snel geregeld. Het doel is om je tegenstander buiten de cirkel te laten lopen of binnen de cirkel op de grond te krijgen. Het is aan jou om op een slimme manier je gewicht te gebruiken.
Stap jij uit de ring als een winnaar?

Tarieven

Aantal uur Tarief*
1 dag 50,00 euro (zelf ophalen en retourneren)
Cadeaubon In elk gewenst bedrag

* Prijzen zijn inclusief BTW en in overleg zijn andere huurtijden ook mogelijk.

Leeftijdsindicatie: vanaf 12 jaar.
Bijzonderheden: een zachte ondergrond zoals tapijt of een grasveld is verplicht.

In overleg is het mogelijk om de sumopakken op locatie af te leveren. Afhankelijk van de locatie zullen er dan wel extra transportkosten in rekening gebracht worden.
Zo kunnen we de sumoworstel-set o.a. bezorgen in Aalten, Beltrum, Borculo, Bredevoort, Bronkhorst, Didam, Dinxperlo, Doesburg, Doetinchem, Eibergen, Gaanderen, Gendringen, Groenlo, Haaksbergen, Halle, Harreveld, 's-Heerenberg, Hengelo, Lichtenvoorde, Lievelde, Lochem, Neede, Rekken, Ruurlo, Silvolde, Steenderen, Terborg, Ulft, Varsseveld, Vorden, Vragender, Warnsveld, Winterswijk, Zelhem, Zieuwent en Zutphen.

Reserveer nu!

Verhuur

Op zoek naar een uniek uitje? Van een fanatiek rondje op de groepsfiets tot heerlijk toeren op scooters, solex of e-funcruiser; bij Tour de Achterhoek kun je voor vele soorten vermaak terecht.

Hapje en een drankje?

Je arrangement compleet maken met een hapje en een drankje? Of zijn deze activiteiten niet helemaal naar je wens? Kijk dan eens op www.free-wheel.nl. Hierop vind je meer informatie over onze locatie en activiteiten in Vorden.

Contact

Vragen, specifieke wensen of een reservering plaatsen? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen met
06 81 443 444.