onverwacht
veelzijdig &
uitdagend!

Disclaimer
De inhoud van deze website is zorgvuldig samengesteld. Aan eventuele onjuiste informatie, prijzen of beschikbaarheid kunnen geen rechten worden ontleend.

Op alle aanwezige informatie op deze website berust auteursrecht. Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren, vermenigvuldigen en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.
Wij behouden ons het recht voor de website alsmede de voorwaarden die op het gebruik daarvan van toepassing zijn aan te passen en/of te verwijderen. Naast dit juridisch voorbehoud zijn de algemene voorwaarden van toepassing op al onze diensten.

Tour de Achterhoek V.o.f. ©

Reserveer nu!

Verhuur

Op zoek naar een uniek uitje? Van een fanatiek rondje op de groepsfiets tot heerlijk toeren op scooters, solex of e-funcruiser; bij Tour de Achterhoek kun je voor vele soorten vermaak terecht.

Hapje en een drankje?

Je arrangement compleet maken met een hapje en een drankje? Dat kan op onze locatie in Vorden. Voor meer informatie vul ons contact formulier in.

Contact

Vragen, specifieke wensen of een reservering plaatsen? Neem gerust contact met ons op door te klikken op de knop 'Reserveer nu' of door te bellen met
06 81 443 444.