Pinksterweekend  Huur nu een scooter solex of elektrische Fat Max en ga lekker uitwaaien.

Voor het  aanstaande ( zonnige ) pinsterweekend zijn er nog beperkt scooters  beschikbaar 
Zaterdag 30 mei  op aanvraag nog mogelijk.
Zondag 31 mei  voor 15.00 inleveren nog mogelijk
Maandag 1 juni  bon vijf beschikbaar of ochtend tour nog mogelijk

Voor personen vanaf 16 jaar nog wel spectaculaire elektrische Fat Max beschikbaar. 
https://www.youtube.com/watch?v=iTEx0pXF9k4

Onbekend maar zeker een mooie nieuwe spectaculaire ervaring.
Verder kunt u ook nog Solexen of MTB reserveren

Nog enkele E Choppers in Vorden beschikbaar en kanos voor over de Berkel bij Almen

Wij verhuren individueel, aan tweetallen en aan gezinsleden. Grotere groepen mits 1.5 meter afstand zijn onder voorbehoud welkom na 1 juni.
test
onverwacht
veelzijdig &
uitdagend!

E-Funcruiser

Juist genieten van de rust om je heen! Huur dan de E-funcruiser. Deze elektrische step is bijna geluidsloods! De E-step gaat 25km per uur, dus je hoeft echt niet te steppen en moe word je zeker niet! Huren? Neem gerust contact met ons op door te klikken op de knop 'Reserveer nu'.

Tarieven
Aantal uur 2,5

Tarief per E-Funcruiser*

27,50 euro

Cadeaubon
In elk gewenst bedrag

* Prijzen zijn WA verzekerd, rij-instructie en een volle accu. Het reserveren van E-Funcuiser kan tot uiterlijk 48 uur van te voren (onder voorbehoud van beschikbaarheid).


Leeftijdsindicatie: E-funcruiserverhuur vanaf 16 jaar. (Dus geen rijbewijs of brommercertificaat nodig)
Bijzonderheden: De E-Funcruiser of Fat Max gaat ongeveer 25km per uur, dit is  gelijk aan de snelheid van een solexen of scooter. Hierdoor is een combinatie van verschillende voertuigen goed mogelijk.  Bijvoorbeeld de helft van de groep op de solex, de andere helft op de E-Funcruiser of Fat Max en dan onderweg wisselen van activiteit! Zo kun je beide arrangementen ervaren voor de prijs van 1!

Ons verhuurbedrijf is gevestigd aan de Buitenschans 3 in Groenlo en is zeer goed bereikbaar.
De plaatsen Aalten, Albergen, Almelo, Beltrum, Boekelo, Borculo, Bredevoort, Bronkhorst, Delden, De Lutte, Denekamp, Didam, Diepenheim, Dinxperlo, Doesburg, Doetinchem, Eibergen, Enschede, Gaanderen, Gendringen, Groenlo, Haaksbergen, Halle, Harbrinkhoek, Harreveld, 's-Heerenberg, Hengelo, Hengevelde, Holten, Lichtenvoorde, Lievelde, Lochem, Markelo, Neede, Rekken, Rijssen, Ruurlo, Silvolde, Steenderen, Terborg, Tubbergen, Ulft, Varsseveld, Vorden, Vragender, Warnsveld, Winterswijk, Zelhem, Zieuwent en Zutphen liggen bijvoorbeeld op 35 autominuten of minder van onze locatie.

Dankzij deze centrale ligging is het een ideaal vertrek- en eindpunt voor een toer met solexen of onze andere voertuigen. Zo ligt het centrum van Groenlo en onder andere ook het prachtige stadscafé en boothuis Welgelegen op nog geen 5 minuten lopen vanaf onze locatie. Zowel kleine als grote groepen kunnen bij dit stadscafé en boothuis terecht voor een heerlijke lunch, diner of borrel. Een absolute aanrader! Toch liever ergens anders starten? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.