onverwacht
veelzijdig &
uitdagend!
Reserveer nu Reserveer nu

E-Funcruiser

Juist genieten van de rust om je heen! Huur dan de E-funcruiser. Deze elektrische step is bijna geluidsloos! De E-step gaat 25km per uur, dus je hoeft niet te steppen en moe word je zeker niet! Huren? Neem gerust contact met ons op door te klikken op de knop 'Reserveer nu'.

Tarieven:

Aantal uren: 2,5

Prijs: €27,50 per E-funcruiser

Cadeaubon
In elk gewenst bedrag

* Prijzen zijn WA verzekerd, rij-instructie en een volle accu. Het reserveren van E-Funcuiser kan tot uiterlijk 48 uur van tevoren (onder voorbehoud van beschikbaarheid).


Leeftijdsindicatie: E-funcruiserverhuur vanaf 16 jaar. (Dus geen rijbewijs of brommercertificaat nodig)
Bijzonderheden: De E-Funcruiser of Fat Max gaat ongeveer 25km per uur, dit is gelijk aan de snelheid van een solexen of scooter. Hierdoor is een combinatie van verschillende voertuigen goed mogelijk. Bijvoorbeeld de helft van de groep op de solex, de andere helft op de E-Funcruiser of Fat Max en dan onderweg wisselen van activiteit! Zo kun je beide arrangementen ervaren voor de prijs van 1!

Ons verhuurbedrijf is gevestigd aan de Ruurloseweg 7 in Groenlo en is zeer goed bereikbaar.
De plaatsen Aalten, Albergen, Almelo, Beltrum, Boekelo, Borculo, Bredevoort, Bronkhorst, Delden, De Lutte, Denekamp, Didam, Diepenheim, Dinxperlo, Doesburg, Doetinchem, Eibergen, Enschede, Gaanderen, Gendringen, Groenlo, Haaksbergen, Halle, Harbrinkhoek, Harreveld, 's-Heerenberg, Hengelo, Hengevelde, Holten, Lichtenvoorde, Lievelde, Lochem, Markelo, Neede, Rekken, Rijssen, Ruurlo, Silvolde, Steenderen, Terborg, Tubbergen, Ulft, Varsseveld, Vorden, Vragender, Warnsveld, Winterswijk, Zelhem, Zieuwent en Zutphen liggen bijvoorbeeld op 35 autominuten of minder van onze locatie.

Dankzij deze centrale ligging is het een ideaal vertrek- en eindpunt voor een toer met solexen of onze andere voertuigen. Zo ligt het centrum van Groenlo en onder andere ook het prachtige stadscafé en boothuis Welgelegen op nog geen 5 minuten lopen vanaf onze locatie. Zowel kleine als grote groepen kunnen bij dit stadscafé en boothuis terecht voor een heerlijke lunch, diner of borrel. Een absolute aanrader! Toch liever ergens anders starten? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.