onverwacht
veelzijdig &
uitdagend!
Reserveer nu Reserveer nu

Hoge bi

Wilt u even terug denken aan vroeger of iets nieuws beleven wat u nog nooit heb gedaan. Dat kan met onze Hoge bi. De fiets is al bijzonder laat staan er mee rond fietsen door de straten rond om Groenlo. Ongetwijfeld zou u aandacht trekken met het vervoersmiddel en wie weet kunt u het ook nog heel goed aan het einde van de dag. Dus probeer het uit. We horen snel van u.

Tarieven

Aantal uren: 2 
(Meer dan 2 uur is op aanvraag)

Prijs: €15,00 per Hoge bi

*prijzen kunnen worden overlegt als u met een groot aantal ben. Maximaal 16 personen.

Leeftijdsindicatie: De Hoge bi is voor alle leeftijden.

Bijzonderheden: De Hoge bi is moeilijker te besturen dan een fiets, onderschat het niet.

Met het gigantische voorwiel wordt het fietsen niet makkelijker, er op komen of er af gaan is niet moeilijk maar kan soms wel voor hilarische momenten zorgen. Zo'n fiets brengt veel aandacht met zich mee en goed voor leuke plaatjes. De Hoge bi is ook goed te combineren met andere arrangementen.

*tip: onderschat het dus niet. Sommige Hoge bi zijn wat hoger dan andere, maar ook daar hebben we aan gedacht. Het behoeft enige uitleg, maar na een stukje fietsen wordt het helder.

Ons uitgiftepunt is gevestigd aan de Ruurlosewef 7 in Groenlo en is zeer goed bereikbaar.
De plaatsen Aalten, Albergen, Almelo, Beltrum, Boekelo, Borculo, Bredevoort, Bronkhorst, Delden, De Lutte, Denekamp, Didam, Diepenheim, Dinxperlo, Doesburg, Doetinchem, Eibergen, Enschede, Gaanderen, Gendringen, Groenlo, Haaksbergen, Halle, Harbrinkhoek, Harreveld, 's-Heerenberg, Hengelo, Hengevelde, Holten, Lichtenvoorde, Lievelde, Lochem, Markelo, Neede, Rekken, Rijssen, Ruurlo, Silvolde, Steenderen, Terborg, Tubbergen, Ulft, Varsseveld, Vorden, Vragender, Warnsveld, Winterswijk, Zelhem, Zieuwent en Zutphen liggen bijvoorbeeld op 35 autominuten of minder van onze locatie.