onverwacht
veelzijdig &
uitdagend!
Reserveer nu Reserveer nu

Verhuur

Op zoek naar een uniek uitje in de Achterhoek? Van een fanatiek potje sumoworstelen tot heerlijk rondtoeren op scooters; bij Tour de Achterhoek kun je voor vele soorten vermaak terecht. Hieronder vind je ons complete overzicht.

Wij bieden verschillende verhuur activiteiten aan. Kijk voor ons aanbod hieronder:

Kun je niet kiezen? Sommige activiteiten zijn ook met elkaar te combineren. Voor de mogelijkheden neem contact op via het contactformulier.

Scooters

Heb je een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of wil je een dagje uit met je partner, vrienden of familie? Huur dan eens één of meerdere scooters! Heerlijk vrijuit rondtoeren, volop genieten en lekker uitwaaien op een trendy retro scooter... dat is het gevoel van Tour de Achterhoek! We hebben een groot aantal scooters, dus ook een groepsuitje boeken is voor ons geen enkel probleem.

Solexen

Eén van de populairste activiteiten aller tijden: solex rijden! Een hilarische gebeurtenis waar nog lang over nagepraat zal worden! De toertochten met de solex verzorgen we sinds medio 2016 in samenwerking met een ander solexverhuurbedrijf. Nieuwsgierig geworden naar deze activiteit? Neem gerust contact met ons op door te klikken op de knop 'Reserveer nu'. We nemen je aanvraag dan door met onze samenwerkingspartner en je ontvangt zo snel als mogelijk een reactie.

Fat Max E-steps

Onspannen en geluidsloods door de groene omgeving van Groenlo rijden doe je op de E- Fat Max. Op deze steps met dikke banden ( Fat Max ) hoef je niet zelf veel inspanning te leveren door de accu die op de step bevestigd is. Een elektrische step dus! De Fat max gaat  25 km per uur en heeft een bereik van ruim 40 km per volle accu. Een verrassend leuke beleving voor jong en oud? minimale leeftijd 16 jaar en geen rijbewijsverplichting.


Kickbike steppen

Lekker bezig zijn, actief door de omgeving en tijd genoeg voor rust en een praatje dan is de kickbike step echt wat voor u. De snelheid kunt u zelf bepalen, maar door het iets grotere voorwiel dan de achterwiel step je wel heel makkelijk op onze kickbikes. Door dat grotere voorwiel ga je ook gelijk iets harder dan een normale step.

Hoge bi

Zonder gekheid. Op de hoge bi rijden, het kan zomaar het mafste zijn wat je ooit hebt gedaan. Met een gigantisch voorwiel en een minuscuul achterwieltje. Rijden door de omgeving Groenlo op deze negentiende eeuwse fiets, waarom zou u het niet doen het idee is het al waard.

Sumoworstelen

Sumoworstelen is niet alleen leuk om te doen maar uiteraard ook om naar te kijken. Goed voor een stukje teambuilding bij een georganiseerd teamuitje, maar ook actief en hilarisch tegelijk voor een vrijgezellenfeest of vriendenuitje. Het doel is om je tegenstander buiten de cirkel te laten lopen of binnen de cirkel op de grond te krijgen. Het is aan jou om op een slimme manier je gewicht te gebruiken. Stap jij uit de ring als een winnaar?