onverwacht
veelzijdig &
uitdagend!
Reserveer nu Reserveer nu

Tour de achterhoek

Heerlijk rondtoeren op een scooter een Electrische step ( funcruiser of Fat max ), Autentieke Solex of een E chopper. We hopen met Tour de Achterhoek voor individuen en groepen een verrassend verhuurassortiment voor een scherpe prijs aan te kunnen bieden.

Tour de Achterhoek is een verhuurbedrijf, gelegen aan de rand van Groenlo (gemeente Oost-Gelre) in Gelderland. Nadat het bedrijf is opgezet door Kim Klein Gunnewiek en Toon Pasman, is het sinds 2018 van eigenaren gewisseld en is het een onderdeel geworden van Free-wheel Organisatiebureau uit Vorden met  eigenaar Raijmond Mars 
In Vorden kun je terecht voor volledige arrangement inclusief eten en drinken. Op deze locatie beschikken wij over een gezellige ontvangstruimte en een heerlijk lounge terras. Ook verhuren wij autentieke DAF 33 modellen, kun je rondrijden in de echte Thaise Tuktuk's en hebben we teambuidinggames en leuke arrangementen voor je vrijgezellenfeest zoals de Highlandgames & Expeditie Bronckhorst. En in Groenlo zoals de naam al doet vermoeden Tour je met onze moderne voertuigen door de achterhoek of desgewenst komen wij op locatie.

Wil je hier meer infomatie over: www.free-wheel.nl.

Graag tot ziens!