Pinksterweekend  Huur nu een scooter solex of elektrische Fat Max en ga lekker uitwaaien.

Voor het  aanstaande ( zonnige ) pinsterweekend zijn er nog beperkt scooters  beschikbaar 
Zaterdag 30 mei  op aanvraag nog mogelijk.
Zondag 31 mei  voor 15.00 inleveren nog mogelijk
Maandag 1 juni  bon vijf beschikbaar of ochtend tour nog mogelijk

Voor personen vanaf 16 jaar nog wel spectaculaire elektrische Fat Max beschikbaar. 
https://www.youtube.com/watch?v=iTEx0pXF9k4

Onbekend maar zeker een mooie nieuwe spectaculaire ervaring.
Verder kunt u ook nog Solexen of MTB reserveren

Nog enkele E Choppers in Vorden beschikbaar en kanos voor over de Berkel bij Almen

Wij verhuren individueel, aan tweetallen en aan gezinsleden. Grotere groepen mits 1.5 meter afstand zijn onder voorbehoud welkom na 1 juni.
test
onverwacht
veelzijdig &
uitdagend!

Tour de achterhoek

Heerlijk rondtoeren op een scooter een Electrische step ( funcruiser of Fat max ), Autentieke Solex of een E chopper. We hopen met Tour de Achterhoek voor individuen en groepen een verrassend verhuurassortiment voor een scherpe prijs aan te kunnen bieden.

Tour de Achterhoek is een verhuurbedrijf, gelegen aan de rand van Groenlo (gemeente Oost-Gelre) in Gelderland. Nadat het bedrijf is opgezet door Kim Klein Gunnewiek en Toon Pasman, is het sinds 2018 van eigenaren gewisseld en is het een onderdeel geworden van Free-wheel Organisatiebureau uit Vorden met  eigenaar Raijmond Mars 
In Vorden kun je terecht voor volledige arrangement inclusief eten en drinken. Op deze locatie beschikken wij over een gezellige ontvangstruimte en een heerlijk lounge terras. Ook verhuren wij autentieke DAF 33 modellen, kun je rondrijden in de echte Thaise Tuktuk's en hebben we teambuidinggames en leuke arrangementen voor je vrijgezellenfeest zoals de Highlandgames & Expeditie Bronckhorst. En in Groenlo zoals de naam al doet vermoeden Tour je met onze moderne voertuigen door de achterhoek of desgewenst komen wij op locatie.

Wil je hier meer infomatie over: www.free-wheel.nl.

Graag tot ziens!