onverwacht
veelzijdig &
uitdagend!
Reserveer nu Reserveer nu

Tour de Achterhoek

Heerlijk rondtoeren op een scooter, electrische step (Funcruiser of Fat Max), authentieke Solex of E-chopper. We bieden met Tour de Achterhoek een verrassend verhuurassortiment voor individuen en groepen aan voor een scherpe prijs.


Groenlo

Tour de Achterhoek is een verhuurbedrijf gelegen aan de rand van Groenlo (gemeente Oost-Gelre) in Gelderland. Nadat het bedrijf is opgezet door Kim Klein Gunnewiek en Toon Pasman, is het sinds 2018 van eigenaren gewisseld en is het een onderdeel geworden van organisatiebureau Free-wheel uit Vorden van eigenaar Raijmond Mars.

Vorden - Netwerkweg 7
In Vorden kun je terecht voor volledige arrangementen inclusief eten en drinken. Op deze locatie beschikken wij over een gezellige ontvangstruimte en een heerlijk loungeterras. Ook verhuren wij authentieke DAF 33 modellen en kun je uitjes boeken met echte Thaise Tuktuks.

Daarnaast hebben we teambuildinggames en leuke arrangementen voor vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes in huis, zoals de Highlandgames en Expeditie Bronckhorst.

Op locatie


En vanuit Groenlo, zoals de naam al doet vermoeden, tour je met onze moderne voertuigen door het prachtige coulissenlandschap van de Achterhoek. Desgewenst komen wij ook op locatie.

Graag tot ziens!